Αλεξάνδρα Αντωνίου

Αλεξάνδρα Αντωνίου

H Αλεξάνδρα Αντωνίου είναι φυσικοθεραπεύτρια και διδάσκει Bowtech από το 2010, ενώ η ενασχόλησή της με την τεχνική ξεκίνησε το 2001. Έχει έδρα την Αθήνα και ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας (ΒΤΑΑ) ταξιδεύει διδάσκοντας σε όλον τον κόσμο.

Στα σεμινάριά της επιδιώκει να μεταφέρει το μήνυμα του Bowtech με ασφαλή τρόπο και σε φιλικό κλίμα, διανθίζοντάς τα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με την ανατομία και τη φυσιολογία, και συνυφαίνοντάς τα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Σοτάι και πρακτικές του Ζεν Σιάτσου, στις οποίες εντρύφησε κατά την 25ετή  ενασχόλησή της με τις εναλλακτικές θεραπείες. Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Bowtech Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου.

To 2021 θα παρουσιάσει το αναγνωρισμένο από την ΒΤΑΑ σεμινάριό της “Σοτάι για ασκούντες την τεχνική Bowen” στο Παγκόσμιο Συνέδριο Bowtech στην Αυστραλία.

Τηλ.: +30 6946898974
Email: [email protected]

Αιμιλία Πούλου

Αιμιλία Πούλου

Η Αιμιλία Πούλου είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βowtech από την Ακαδημία Bowen Αυστραλίας από το 2019, βοηθός διδασκαλίας από το 2015 και ασκεί την τεχνική από το 2003. Έχει έδρα την Αθήνα αλλά δραστηριοποιείται και στην Σπάρτη από όπου κατάγεται. Είναι, απόφοιτη του Natural Health Science και ασχολείται με τις εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες όπως η Ρεφλεξολογία, η Συμβουλευτική Διατροφολογία και η Βιοθεραπεία πάνω από είκοσι χρόνια. Η αγάπη της για την μοναδικότητα και την απλότητα του Bowtech ήταν αυτή που την ώθησε στην διδασκαλία.  Σκοπός της είναι να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάριά της, πάντα σε ολιγομελή τμήματα.

Τηλ: +30 6944 73 46 45
Email: [email protected]

Mαρία Μπικάκη

Mαρία Μπικάκη

Είμαι εκπαιδεύτρια Bowtech πιστοποιημένη από την Bowen Therapy Academy of Australia και μέλος του Σωματείου Bowtech Ελλάδος και εφαρμόζω την τεχνική από το 2003. Έχω αποφοιτήσει από την Ευρωπαϊκή Σχολή Shiatsu, το οποίο ασκώ επαγγελματικά από το 2006. Είμαι πτυχιούχος Φυσικοπαθητικός ND, από το College of Naturopathic Medicine (CNM) και το Neo-Hippocrates School of Health και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοπαθητικών (ΠΑΣΥΦΥ). Ζω στα Χανιά και διδάσκω Bowtech ευελπιστώντας να εμφυσήσω τους σπουδαστές την  αφοσίωση και την αγάπη για το Βowtech.

Τηλ.: +30 6974 381863
Email: [email protected]

Κατερίνα Αργέντη

Κατερίνα Αργέντη

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια  από την Ακαδημία Bowen Αυστραλίας. Ασκεί το Bowtech από 2010 και δραστηριοποιείται στην Κρήτη. Τα σεμινάριά της διαπνέονται από την αφοσίωσή της στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει παρακολουθώντας μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας και διατροφής, κινητικής και ψυχοσωματικής έκφρασης, ανθοϊαμμάτων Bach, κ.ά. 

Τηλ. +30 6987112040
Email: [email protected]

Ανδρέας Ζόππου

Ανδρέας Ζόππου

Τα μεταπτυχιακά σεμινάρια Bowtech διδάσκονται από τον διαπιστευμένο εκπαιδευτή της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας Ανδρέα Ζόππου, ο οποίος ξεκίνησε να διδάσκει το 1994. Ο Ανδρέας Ζόππου είναι ο πρώτος διδάξας του Bowtech στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, την Μολδαβία και τις Φιλιππίνες. Το μοναδικό στυλ διδασκαλίας του εμπνέεται από το ίδιο το πάθος του για το Bowtech.

John Wilks

John Wilks

Ασχολείται με τo Bowtech και την Κρανιοϊερή Θεραπεία από το 1995. Είναι εκπαιδευτής διαπιστευμένος από την Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας και διδάσκει από το 1999 σε όλον τον κόσμο. Το 2004 η Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας του απένειμε τον τίτλο του δια βίου μέλους της.

Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων. Τα DVD του “Applying the Bowen Technique” κυκλοφόρησαν το 2008 και το DVD “Understanding the Technique Bowen” κυκλοφόρησε το 2010.