Αλεξάνδρα Αντωνίου

Αλεξάνδρα Αντωνίου

Τα βασικά σεμινάρια Bowtech διδάσκονται από την Αλεξάνδρα Αντωνίου, διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας. Ως φυσικοθεραπεύτρια δραστηριοποιείται στην Αθήνα και η εμπειρία της στην άσκηση του Bowtech ανάγεται στο 2001. Ταυτόχρονα ταξιδεύει, διδάσκοντας Bowtech στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη από το 2010.
Στα μαθήματα της προσπαθεί να μεταφέρει το μήνυμα του Bowtech με φιλικό και ασφαλή τρόπο, ενσωματώνοντας άφθονες πληροφορίες σχετικές με την ανατομία και τη φυσιολογία, καθώς και αναφορές σε συνδέσεις με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και τις πρακτικές του Zen Shiatsu, με τα οποία ασχολήθηκε στο παρελθόν.

Ανδρέας Ζόππου

Ανδρέας Ζόππου

Τα μεταπτυχιακά σεμινάρια Bowtech διδάσκονται από τον διαπιστευμένο εκπαιδευτή της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας Ανδρέα Ζόππου, ο οποίος ξεκίνησε να διδάσκει το 1994. Ο Ανδρέας Ζόππου είναι ο πρώτος διδάξας του Bowtech στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, την Μολδαβία και τις Φιλιππίνες. Το μοναδικό στυλ διδασκαλίας του εμπνέεται από το ίδιο το πάθος του για το Bowtech.