Δίδακτρα & Προϋποθέσεις συμμετοχής

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Προπληρωμή κύκλου σεμιναρίων (1ου ως και 7ου Επιπέδου) 1.600 € + ΦΠΑ
Τριήμερα σεμινάρια (1ου ως και 7ου Επιπέδου) ανά σεμινάριο 500 € + ΦΠΑ
 Διήμερο σεμινάριο εξετάσεων (8ου Επιπέδου)  300 € + ΦΠΑ
Διαδικτυακό Σεμινάριο Ανατομίας – Φυσιολογίας (στα Ελληνικά) 600 € + ΦΠΑ
Διήμερο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 160 € + ΦΠΑ
Διήμερο Σεμινάριο Advanced (SΒP1 a ή SΒP1 b) 350 € + ΦΠΑ
Διήμερο Σεμινάριο Master’s (SΒP2 a ή SΒP2 b) 450 € + ΦΠΑ
Διήμερο Σεμινάριο Θεραπευτικής Άσκησης Σοτάι 350 € + ΦΠΑ

Η Βασική Εκπαίδευση περιλαμβάνει:


  • Τέσσερα τριήμερα σεμινάρια (1ο – 7ο Επίπεδα) και ένα διήμερο σεμινάριο εξετάσεων (8ο Επίπεδο) συνολικής διάρκειας 126 διδακτικών ωρών. Οι ώρες των μαθημάτων είναι 09:00 – 18:00 με διαλείμματα για γεύμα και καφέ.
  • Μαθήματα Ανατομίας – Φυσιολογίας διάρκειας 120 ωρών. Τα μαθήματα γίνονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.labidea.gr
  • Ένα διήμερο μάθημα Πρώτων Βοηθειών διάρκειας 18 ωρών. Τα μαθήματα γίνονται Σάββατο και Κυριακή και ώρες 09:00 – 18:00 με διαλείμματα για γεύμα και καφέ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για την εξασφάλιση θέσης στα σεμινάρια απαιτείται κατάθεση  προκαταβολής 30% του κόστους κάθε κύκλου ή σεμιναρίου  έξι εβδομάδες πριν από την έναρξή του. Το υπόλοιπο ποσό εξοφλείται την προηγούμενη ημέρα του σεμιναρίου.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω υπαιτιότητας του Bowen Greece, το καταβληθέν ποσό  επιστρέφεται.

Σε περίπτωση ακύρωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων ως και 30 ημέρες πριν από την έναρξη κάθε κύκλου ή σεμιναρίου η ακύρωση είναι δωρεάν και το καταβληθέν ποσό  επιστρέφεται (τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες) ή παραμένει ως προκαταβολή για άλλη διαθέσιμη ημερομηνία.

Σε περίπτωση ακύρωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων το αργότερο 29 ημέρες πριν από την έναρξη κάθε κύκλου ή σεμιναρίου το καταβληθέν ποσό  δεν επιστρέφεται (εκτός εάν συντρέχουν αποδεδειγμένοι λόγοι υγείας).

Σε περίπτωση ακύρωσης κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το σύνολο των διδάκτρων δεν επιστρέφεται.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής λόγω ασθένειας μπορούν να γίνουν δεκτές με την προσκόμιση τεστ θετικού αποτελέσματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντικά σεμινάρια.

Για την συμμετοχή στα σεμινάρια είναι απαραίτητα:

  • Νύχια κομμένα πολύ κοντά
  • Άνετα ρούχα και σορτς ή μαγιό
  • Δύο μεγάλες πετσέτες
  • Σημειωματάριο

Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων υπόκεινται σε αλλαγή σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή αν δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο διοργανωτής θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες σε εύθετο χρόνο.

Αναμένεται ότι οι σπουδαστές και το προσωπικό θα σέβονται την ιδιωτικότητα των άλλων ατόμων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Κατά συνέπεια, απαγορεύονται οι τηλεφωνικές κλήσεις και η μυστική καταγραφή (ήχου ή βίντεο) κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εκπαιδεύτρια Αλεξάνδρα Αντωνίου:

E-mail: [email protected]
Τηλ.: 6946898974